Следвайте Гласове в Русия и Съединените щати продължават да обсъждат по

...
Следвайте Гласове в Русия и Съединените щати продължават да обсъждат по
Коментари Харесай

Сергей Рябков: По закрити канали Русия и САЩ продължават да обсъждат Договора за стратегическите нападателни оръжия

Следвайте " Гласове " в 
Русия и Съединените щати не престават да разискват по закрити канали Договора за стратегическите нападателни оръжия - последното останало двустранно съглашение за надзор над нуклеарните арсенали. Това съобщи за организация “Интерфакс ” съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.

Рябков удостовери изявленията на публични американски лица, че Москва и Вашингтон не престават разискването на контракта, само че по закрити канали. В същото време той добави, че “като цяло всичко към този момент е казано и по откритите канали ”.
“Докато Съединените щати не трансформират държанието си, до момента в който не забележим признаци на здрав разсъдък във връзка с дейностите им в Украйна, не виждаме шансове решението за прекратяване на присъединяване в контракта да бъде преразгледано ”, уточни Рябков.
През декември предходната година в Кайро бяха планувани съвещания по контракта, които бяха отсрочени от съветската страна в последния миг. Миналата седмица Владимир Путин разгласи, че Русия прекратява присъединяване си в съглашението, Думата и Съветът на федерацията го поддържаха, а през вчерашния ден той подписа съответния закон. В закона се показва, че възможното решение за обновяване на съветското присъединяване в контракта може да бъде взето от президента.

Междувременно, ден откакто в редица региони на Русия бяха видяни и снимани неидентифицирани безпилотни летателни апарати, от министерството на защитата оповестиха, че са предотвратили масирана офанзива с дронове против полуостров Крим.
" Шест ударни украински безпилотника са свалени със средствата на противовъздушната защита. Още четири украински безпилотни летателни апарата са извадени от строя със средствата на радиоелектронната битка. Не са позволени жертви и опустошения на земята ", съобщи представителят на военното ведомство Игор Конашенков.

Източник: БНР
 
 
 
 
02 Март 2023501 Март 2023491501 Март 2023415828 Фев 2023196227 Фев 2023258026 Фев 20235425КоментариЦензурата на съветските КАНАЛИ предвещава02 Март 2023 6:50ч.
Края на инфоцерберите, дето ни учат и по какъв начин да пикаем.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023161428 Фев 202369826 Фев 2023768918 Фев 20231531
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР